top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png

Accommodatie

De vereniging beschikt over een eigen manege: Manege De Kraan:

Manege De Kraan

De Kraan 39A

5056 PA Berkel-Enschot

 

Deze manege is gebouwd in 1994 en uitgebreid in 2015. De manege wordt beheerd door de eigen leden in samenwerking met Stichting Manege Berkel-Enschot - Heukelom.

Afmeting van de rijhal is ongeveer 25 x 110 meter met professionele bodem

In de manege wordt gereden met eigen pony's en/of paarden. We hebben geen stallen en pony's en/of paarden ter beschikking. Indien je lid bent van de vereniging mag je gratis gebruik maken van deze rijhal. Het is verplicht om een cap te dragen. Een ieder wordt geacht de manege netjes achter te laten, lichten uit te doen en eventuele mest van je pony of paard direct (zowel binnen als buiten) in de daarvoor bestemde bakken te deponeren. Voor alle huisregels ga naar Overige Info. Voor niet-leden is het incidenteel ook mogelijk om gebruik te maken van de rijhal. Neem voor meer informatie hierover contact op met 1 van de bestuursleden, of via het contactformulier.

Uiteraard gelden bij een bezoek aan onze accommodatie de huidige regels en maatregelen met betrekking tot COVID-19. Van bezoekers verwachten wij dat deze regels nageleefd worden. Voor de huidige regelgeving verwijzen we naar de Veiligheidsregio Midden- West Brabant, het RIVM en de KNHS

bottom of page