top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png

Lidmaatschap

Heb jij hart voor de paardensport op recreatief- of ambitieus wedstrijd niveau en ben je op zoek naar een gezellige vereniging met een prachtige accommodatie om deze mooie sport te beoefenen? Dan ben je bij RSV De Cavalieren aan het juiste adres!

Om lid te worden van de vereniging moet je minstens 7 jaar oud zijn en beschikken over een eigen (of lease) paard/pony. De vereniging heeft zelf namelijk geen paarden of pony's ter beschikking. Ook is het niet mogelijk om een paard/pony te stallen. 

De vereniging inclusief Manege De Kraan is van en voor de leden. Er worden jaarlijks diverse wedstrijden en evenementen georganiseerd, wat niet alleen zorgt voor mooie sport, gezelligheid en clubgevoel maar ook bijdraagt aan lage contributies en financiële mogelijkheden voor het onderhoud van de manege. Deze wedstrijden en evenementen kunnen niet georganiseerd worden zonder de hulp van onze leden. Daarom wordt van onze leden verwacht dat zij enkele diensten (bardienst, parcours opbouwen, jurysecretaresse, poets etc.) vervullen. Daarnaast worden er elk jaar enkele klus- en poetsdagen gehouden waarbij de vele handen licht werk maken!

Voor meer informatie over alle gebruiken bij RSV de Cavalieren is er een document opgesteld:

Er zijn verschillende lidmaatschapvormen mogelijk: 

Lidmaatschapsvormen-smal.JPG

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met secretaris@cavalieren.nl voor meer informatie, een gratis proefles 

of kom gerust eens langs tijdens de clublessen of evenementen.

Meld je direct aan om lid te worden van RSV De Cavalieren via de volgende knop:

bottom of page