top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png
Ruiterkamp
Ruiterkamp

vr 21 okt

|

Berkel-Enschot

Ruiterkamp

Tijd en locatie

21 okt 2022, 12:00 – 23 okt 2022, 18:00

Berkel-Enschot, De Kraan 39a, 5056 PA Berkel-Enschot, Nederland

Meer informatie

Beste leden,

Na twee jaar jammer genoeg niet of met een aangepast programma, staat er voor dit jaar weer een ECHT ruiterkamp op de agenda. Het beloofd weer legendarisch te worden en hier MOET je als trouw lid van De Cavalieren gewoon bij zijn. Het ruiterkamp 2022 staat dit jaar gepland op 21 t/m 23 oktober bij Het Heukeloms Hoefke, dus voor de afstand hoef je het niet te laten.

Qua opzet wordt het Ruiterkamp 2022 wel een beetje anders dan jullie misschien gewend zijn. We hebben goed geluisterd naar wat jullie in de enquête over het Ruiterkamp eerder dit jaar hebben aangegeven en een opzet bedacht waarin volgens ons iedereen een onvergetelijk weekend zal hebben. Ook bijvoorbeeld de leden die de afgelopen jaren niet zijn meegegaan omdat ze niet met de buitenrit mee wilden of konden. Met andere woorden, voor ALLE Cavalieren, jong en oud, met of zonder pony of paard, gaan we er een fantastisch weekend van maken!

Hoe het kamp er allemaal precies uitgaat zien, houden we nog eventjes geheim. Wel alvast een tipje van de sluier, er is sowieso een geweldige activiteit met je pony of paard waar absoluut  iedereen aan mee kan doen! Mochten je ouders toch meer informatie nodig hebben over het programma voor ze je willen aanmelden, mogen ze natuurlijk altijd even iemand vanuit de commissie aanspreken. De totale kosten zullen ongeveer 100 euro per persoon bedragen en dit is incl. alles.

Deel dit evenement

bottom of page