top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png
Zoeken

3x 60 jaar lid!

Jan Wolfs, Mari Vissers en Wim Bertens zijn al 60 jaar lid van onze mooi vereniging, eigenlijk in 2021 al maar door Covid-19 hebben we het nu pas samen kunnen vieren. In 1961 begonnen zij met ponyrijden waarbij Jan en Mari de actieve wedstrijdsport later nog lange tijd hebben voortgezet bij de paarden en Wim bleef nog lange tijd recreatief rijden.Jan is jarenlang commandant geweest bij de pony’s, heeft lange tijd deel uitgemaakt van het bestuur van de vereniging en is op dit moment nog voorzitter van Stichting Manege, heeft een grote bijdrage geleverd aan de bouw van de manege en is nog dagelijks bezig met het onderhoud ervan. Daarnaast maakt hij deel uit van de dressuur commissie en draagt met zijn kennis en kunde als Grand Prix jurylid bij aan de ontwikkeling van de sport en wedstrijden.
Ook Mari geniet nog steeds van de sport en komt graag kijken bij alle wedstrijden, maar niet alleen kijken want hij draagt ook graag zijn steentje aan wedstrijden en het onderhoud van de manege. Ook heeft hij meer dan 25 jaar ruiterkamp mee georganiseerd en als er iets te vieren valt, dan is Mari van de partij voor een drankje en een dansje!
Wim heeft zijn passie voor paarden doorgegeven aan zijn kinderen en inmiddels is er ook een kleinkind actief in de wedstrijdsport waardoor inmiddels de 3e generatie verbonden is aan RSV De Cavalieren.


Maandagavond 11 april zijn zij tijdens de ALV samen met hun partners in het zonnetje gezet en na een mooi woordje van herinnering en dank door Jan was er nog een gezellig samenzijn en werden er mooie herinneringen opgehaald.


Nogmaals gefeliciteerd en op naar nog veel mooie jaren!

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page