top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png
Zoeken

Adriaan van Mensvoort 75 jaar lid van RSV De Cavalieren!

Er is een unieke mijlpaal bereikt bij RSV De Cavalieren want voor het eerst in het 91-jarig bestaan van de vereniging is er een jubilaris die maar liefst 75 jaar lid is en wel Adriaan van Mensvoort!


Vanaf 1945 deed Adriaan als actief ruiter mee aan de activiteiten van destijds zoals poprijden, stoelrijden, jas keren en appelhappen. Later deed de dressuursport zijn intrede waarin hij ook verdienstelijk presteerde. Adriaan was in de Jaren 60 ook een van de bestuursleden van de Stichting Manege. Mede door zijn inzet werd in 1968 de eerste manege waarin de vereniging kon trainen geopend. Van 1965 tot 1982 was Adriaan ook actief als bestuurslid van de ponyclub en zijn 4 kinderen hebben jarenlang actief gereden bij zowel de ponyclub als later ook de rijvereniging. Ook toen de kinderen stopten met de sport bleef Adriaan betrokken en volgde op iets grotere afstand toch nog het wel en wee binnen de vereniging. Dat is anno 2020 nog steeds zo en samen met zijn vrouw Riet legt hij nog graag een kaartje mee met de andere recreanten.

Onlangs zijn Adriaan en Riet in het zonnetje gezet en hebben een mooie attentie aangeboden gekregen. Nogmaals gefeliciteerd en hopelijk nog vele jaren erbij!


In een volgend bericht volgen nog enkele jubilarissen die we onder onze leden hebben dit jaar!

Namens het bestuur.

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page