top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png
Zoeken

Bart van Rijsewijk 75 lid van RSV De Cavalieren!

Voor de 2e keer in het 94-jarig bestaan van de vereniging is er een jubilaris die maar liefst 75 jaar lid is, namelijk Bart van Rijsewijk!

In 1948 werd Bart rijdend lid en met zijn paard Puk heeft ie enkele jaren gesprongen, maar ook paardenvoetbal deed ie graag. Samen met zijn kameraden heeft ie veel plezier gehad op de landelijke concoursen en met name in 1958 in Roosendaal waar een prachtig concours inclusief overnachting werd georganiseerd. Bart was hier de absolute gangmaker en zo staat hij ook bekend; plezier staat voorop en altijd in voor een babbeltje en een geintje.

Ook toen zijn dochter actief werd in de paardensport bleef hij betrokken en was hij altijd behulpzaam o.a. bij de opbouw van de grote concoursen die destijds nog georganiseerd werden op de weilanden en stond dan ook vaak aan de entree.

Maar ook bij de bouw van de maneges droeg hij zijn steentje bij en later kwam hij ook graag kijken als zijn kleindochter daar aan het rijden was.

 

Helaas laat de gezondheid van Bart het op dit moment niet toe om hem persoonlijk te feliciteren maar zijn de welgemeende felicitaties samen met een mooie attentie overgebracht via zijn vrouw Grada.

Wij hopen van harte dat we binnenkort toch nog eens samen mooie herinneringen kunnen ophalen uit de mooie tijd van Bart bij RSV De Cavalieren.

 

Namens het bestuur.10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page