top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png
Zoeken

BRONZEN KNHS SPELD voor 3 bestuursleden van RSV de Cavalieren

Onlangs hebben Jan Wolfs, Frans Vissers en Maaike van den Hurk na maar liefst 36, 25 en 20 jaar (helaas) afscheid genomen van het bestuur van RSV De Cavalieren Berkel-Enschot.


Woorden schieten te kort om te uiten hoezeer hun jarenlange inzet voor de club wordt gewaardeerd, waarbij de tomeloze inzet bij de (uit)bouw van de nieuwe manege een fantastisch sluitstuk is geweest!


Jan en Frans zijn reeds in hun jonge jaren als actief rijdende leden begonnen bij ponyclub De Jonge Cavalieren waar zij later zitting in het bestuur namen. Bovendien heeft Jan jarenlang als commandant van het achttal vele kampioenschappen behaald.


Maaike is als rijdend lid bij de rijvereniging begonnen waar zij later ook een bestuursfunctie ging bekleden.


In 1998 zijn L.R. De Cavalieren een P.C. De Jonge Cavalieren en (daarmee ook de besturen) gefuseerd tot RSV De Cavalieren.Jan, een ontzettend handige man, die met zijn technische kennis en inzicht er voor gezorgd heeft dat er nu de prachtige accommodatie Manege De Kraan staat! Met heel veel passie en een onuitputtelijke inzet heeft hij maandenlang dagelijks zijn handen uit de mouwen gestoken en bergen werk verzet! Daarnaast is ook zijn ervaring en kennis op het gebied van de sport, wedstrijden, jury’s altijd zeer welkom geweest (en nog!).Frans was tot voor kort zelf actief in de wedstrijdsport. Maar daarnaast stond hij ook altijd klaar voor de club. Als algemeen bestuurslid was hij overal inzetbaar en was vaak in en rond de manege te vinden voor een klusje of om te helpen tijdens wedstrijden. Ook Frans heeft een hele grote bijdrage geleverd aan de bouw van de manege!Maaike was onze algemeen secretaris en wist met haar wijze raad en daad op alle fronten support te leveren. Naast het feit dat zij jarenlang intensief bezig is geweest om de vergunningen etc. rond te krijgen voor de bouw, schuwde zij ook het fysiek zware werk niet en heeft de nodige uren gesjouwd tijdens de bouw van de manege. Gelukkig rijdt Maaike zelf ook nog steeds paard waardoor ze hier dan ook volop van kan genieten!Jan en Maaike hebben aangegeven dat zij hun bestuursfunctie van Stichting Manege wel willen voortzetten, waar wij hen natuurlijk erg dankbaar voor zijn!Wij zijn blij dat onze grote dank en blijk van waardering ook door de KNHS werd ondersteund en zij alle drie een welverdiende Bronzen KNHS speld in ontvangst hebben mogen nemen!


Tevens zijn zij benoemd tot ereleden van RSV De Cavalieren en wij hopen nog jarenlang samen met hen te genieten van onze gezellige club en mooie sport in onze fantastische accommodatie!

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page