top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png
Zoeken

Fantastische opening 16 oktober 2015!

Super trots kunnen we terugkijken op een werkelijk FANTASTISCHE openingsavond op vrijdag 16 oktober!


Ongelooflijk fijn om te zien dat er zoveel mensen nieuwsgierig waren naar onze prachtig verbouwde accommodatie!! Zoveel leden, oud-leden, familie, vrienden, collega's, sponsors etc. te mogen ontvangen tijdens zo'n feestelijke avond is iets waar we met zijn allen trots op mogen zijn!!


Deze verbouwing, de mooie speeches, het spectaculair programma in de baan en de zeer gezellige borrel in de foyer tot in de late uurtjes leverden ongelooflijk veel mooie, leuke, positieve reacties op!!


Het is geweldig wat we als club en stichting met zijn allen samen voor elkaar hebben gekregen, zowel op het financiele als op het arbeidsintensieve vlak!


Het bestuur van de club en het stichtingsbestuur zijn in ieder geval ongelooflijk trots en dankbaar wat er allemaal bereikt is en hebben super veel zin in een toekomst vol mooie paardensport en gezellige wedstrijden waarbij het clubgevoel altijd voorop zal blijven staan! 

Wij hopen dat jullie deze mening delen en ook de komende jaren jullie steentje weer willen bijdragen om deze mooie club ook in de toekomst te kunnen voortzetten!!


Alle foto's zijn hier te zien.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page