top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png
Zoeken

Koninklijke onderscheiding Mirjam Schoenmakers!

Mirjam Schoenmakers heeft op 13 januari j.l. tijdens onze jaarlijkse feestdag ‘De Teerdag’ een koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van de burgemeester van Tilburg dhr. Weterings en benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau!

Maar liefst 25 jaar bekleed zij een bestuursfunctie als penningmeester, maar daarnaast is zij ook actief binnen de sponsorcommissie, vervult vele bardiensten, steekt graag haar handen uit de mouwen tijdens een klusdag en als er vlak voor een wedstrijd ergens nog een dienst niet opgevuld is dan is Mirjam vaak degene die zich weer meldt. Een zeer bekende uitspraak van haar is dan ook: ik snap niet dat mensen zeggen dat ze geen tijd hebben, dan MAAK je toch tijd! En dat is wat Mirjam ALTIJD doet, tijd maken voor een ander! Een absoluut voorbeeld voor velen en zeker in een tijd waarin ‘het vrijwilligers werk’ niet meer van zelfsprekend lijkt te zijn mogen we haar met recht een van de grote steun pilaren van RSV de Cavalieren noemen.

Naast dit alles vervult zij nog andere vrijwilligers taken zoals posten bij Survival run, helpen bij evenementen zoals Udenhout onder Zeil en Trekker Trek en ook voor het Winterparadijs Udenhout zet ze zich graag in.

Kortom, een onderscheiding die ze dubbel en dwars verdiend heeft en waarvoor nogmaals de felicitaties!

Het was een mooi begin van een prachtige feestdag die nog tot in de late uurtjes duurde…

Namens het bestuur

RSV De Cavalieren15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page