top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png
Zoeken

Nog 3 jubilarissen meer bij RSV De Cavalieren!

Naast het 75 jarig jubileum van Adriaan van Mensvoort waar we u eerder al over berichtte, zijn er dit jaar nog 3 jubilarissen bij RSV De Cavalieren:

Jan Robben is maar liefst 60 jaar lid en zowel Ria Antonis als Ton Timmermans vierden hun 50 jarig jubileum!

Van links naar rechts: Jan Robben, Ria en Hans Antonis, Ton en Mieke Timmermans

Jan werd ooit lid omdat zijn kameraden ook lid waren. Hij had weinig vrije tijd, maar voor de gezelligheid binnen de vereniging was Jan altijd wel te porren. Een jaartje of 5 reed hij iedere zondagmiddag een ritje met zijn kameraden en bij feestjes was Jan van de partij!

Tijdens de vele concoursen die de vereniging heeft georganiseerd was Jan altijd verantwoordelijk voor het geldtransport. Jan is een echt verenigingsmens, heeft altijd zijn diensten verleend en is ook jarenlang een trouwe sponsor geweest.

Jan is bij hem thuis in het zonnetje gezet waarbij mooie herinneringen werden opgehaald!

Ria is een zeer betrokken lid binnen onze vereniging, ze rijdt zelf nog fanatiek paard en heeft hier door de jaren heen ook diverse zeer mooie prestaties en zelfs kampioenschappen mee behaald! Ze komt trouw naar de vergaderingen, biedt altijd een helpende hand bij wedstrijden of de poets-en klusdagen en komt ook graag naar de feestjes.

Natuurlijk was zij aanwezig bij de najaarsvergadering waar ze samen met haar man Hans een mooie attentie en bloemetje in ontvangst nam.

Ton is een van de grondleggers van de veteranenclub binnen de vereniging waarbij hij vanaf de begin jaren ‘70 trouw elke week met zijn paard naar de ‘senioren les’ ging. Vele jaren later ging het rijden langzaam over en ging hij zich meer richten op de fokkerij van paarden. Maar al die jaren bleef hij zeer betrokken bij de club waar hij tot op de dag van vandaag allerlei hulp biedt bij wedstrijden en onderhoud van de manege.

Samen met Ton en zijn vrouw Mieke hebben we bij hen thuis geproost op het jubileum!

Nogmaals hartelijk gefeliciteerd en we hopen dat er nog vele mooie clubjaren voor jullie volgen!

Namens het bestuur.

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page