top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png
Zoeken

Overlijden Susanne Kwantes - Hendriks


Afgelopen week bereikte ons het intens verdrietige bericht dat Susanne Kwantes-Hendriks op slechts 39-jarige leeftijd volledig onverwacht is overleden. Donderdag 27 februari hebben familie en vrienden in besloten kring afscheid van haar genomen.


Susanne was in haar jonge jaren al lid van onze vereniging waar ze met haar pony Humphrey diverse mooie prestaties t/m Z2 wist te bereiken. Later heeft ze nog enkele jaren met haar paarden MaryNetty en Wabe fanatiek wedstrijden gereden tot de kinderen kwamen. De laatste jaren kennen we haar binnen de vereniging vooral als moeder van ponylid Linn, waarvoor ze alles over had. Maar ook met haar andere dochter Emi ging ze graag naar dansles.

Ze droeg De Cavalieren een zeer warm hart toe en we zullen haar onvoorwaardelijke inzet, haar fanatisme en op zijn tijd een kritische noot dan ook nooit vergeten!


Suus, bedankt voor alles en we wensen jouw man Eugène en jouw lieve meiden Linn en Emi en de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte, moed en kracht toe met dit enorme verlies!


Namens bestuur en leden van RSV De Cavalieren419 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page