top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png
Zoeken

RSV De Cavalieren Tekent voor de Toekomst!


John Eijwoudt en Ger van Laak

13 Oktober 2021 is een enthousiaste groep afgevaardigden van de vereniging samen met de Verenigingsondersteuning van de Gemeente Tilburg gestart met het project: “RSV De Cavalieren Toekomstbestendig”. Samen wordt er gekeken naar de structuur, cultuur, strategie, het bestuur en de omgeving van de vereniging, zodat we met een duidelijke visie en sterke organisatie de toekomst tegemoet gaan. Op deze manier hopen we ook in de toekomst met alle leden en vrijwilligers van onze mooie sport te blijven genieten én onze vereniging te blijven ontwikkelen tot een vitale club die sterk in de maatschappij staat.


Bij de aftrap van het project hebben onze voorzitter Ger van Laak en John Eijwoudt van Verenigingsondersteuning Tilburg ‘getekend voor de Toekomst’. Deze overeenkomst zal ingelijst in de kantine komen te hangen.

De werkgroep bestaande uit v.l.n.r. Lisa Tak, Patricia Utermark, Iris Tak, Iris van Laerhoven, Ger van Laak, Sander op ’t Hoog, Ton Timmermans en Monique van de Pas-Janssen gaat de komende maanden met dit project aan de slag. Hierbij zal op verschillende momenten actief de hulp en input van de leden van RSV De Cavalieren gevraagd worden. Het project loopt tot juli 2022 zodat bij de ALV in het najaar van 2022 e.e.a. gepresenteerd kan worden en er mogelijk voorstellen tot verbetering gedaan worden. De werkgroep zal dit aansturen, maar SAMEN (= de hele vereniging) gaan we op weg naar een mooie toekomst!


101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page