top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png
Zoeken

Wielbraek 2018

Bijgewerkt op: 30 aug. 2019

Afgelopen zondag 9 september vond traditiegetrouw ´de Wielbraek´ bij RSV de Cavalieren plaats. ´s Ochtends werden de dressuurproeven gereden. Bij de paarden reed Ilona van Loon met Illy in de klasse L2 naar een mooie overwinning. Sara Kooijmans won samen met haar pony Jim bij de pony´s in de klasse B-B. In de daarop volgende overkamping voor de Wethouder van Gorp wisselbokaal wist Ilona van Loon nét iets hoger te scoren waardoor zij zich dit jaar de kampioen mag noemen!


´s Middags was het de beurt aan de springruiters. Linn Kwantes bleef keurig foutloos en zette een zeer snelle tijd neer samen met haar pony Luuk in de klasse B-B. Lisa Tak reed bij de paarden tevens 2 nette rondes met Herma in de klasse B. In de spannende finale bleef Linn een paar seconden voor op Lisa, waardoor Linn de felbegeerde Wielbraek trofee in ontvangst mocht nemen.


Ook de overall prijzen van het winterseizoen werden uitgereikt. De volgende amazones mochten de wisselbekers in ontvangst nemen:


Sara Kooijmans: Overall kampioen pony dressuur


Suzanne Besseling - van Loon: overall kampioen paarden dressuur


Rowena Bertens: kampioen winterprogramma


Deze sportieve dag werd afgesloten met een gezellige BBQ waarbij de kersverse Nederlands Kampioenen van het viertal gehuldigd werden. Op naar het winterseizoen met vele wedstrijden in Manege de Kraan!

Bekijk alle foto's hier68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page