top of page
RSV-DE-CAVALIEREN-wit.png
Zoeken

Zomerseizoen 2021

Na een lange periode zonder wedstrijden door de Covid-19 beperkingen hebben de leden van RSV de Cavalieren in het zomerseizoen 2021 TOP gepresteerd! Met maar liefst 6 kringkampioenen, 13 afvaardigingen naar de Brabantse Kampioenschappen, 1 Brabants Kampioen en 2 afvaardigingen naar de Hippiade zijn er fantastische resultaten behaald.

Kringkampioenen dressuur:

Ilona Egberts van Loon - Illy - M2 Guusje Ceton - Stefan - DE-B Elize Besseling - Sky - AB-B Maud de Jong - Orlando- C-B Guusje van Rijsewijk - Lily - C-B (reserve kampioen)


Kringkampioen springen:

Eva van Rijsewijk - Charlie - AB-B


Tevens zijn afgevaardigd naar BK dressuur:

Iris van Laerhoven - Imie - B Annelies Vissers - Kenzo Royal - L2 Elize Besseling - Wendy - AB-B Lois Raes - Jill- AB-B Pien Schoenmakers - VIP - DE-L2


En springen:

Imke van den Berk - Havana Hero - B

Sterre van Roessel - New Venture - DE-LOp de Brabantse Kampioenschappen dressuur in Schijndel lukte het Guusje Ceton met haar pony Stefan in de klasse DE-B om maar liefst 36 concurrenten achter zich te laten. Hiermee pakte ze de titel BRABANTS KAMPIOEN en tevens een startbewijs voor het NK!


Ook de andere leden die hebben gestreden om deze titel hebben mooie parcoursen/proeven gereden. Elize Besseling heeft zich met haar pony Sky in de klasse AB-B dressuur ook nog eens weten te plaatsen voor het NK (Hippiade)!Tijdens de Hippiade in Ermelo deden Elize Besseling en Sky er nog een schepje bovenop: Met een keurige proef wisten ze de 4e plaats te behalen. Guusje Ceton en Stefan behaalde een knappe 17e plaats in de klasse DE-B.Op naar het winterseizoen met mooie wedstrijden in onze eigen Manege De Kraan!


53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page